Videa - Medvěd hnědý (Ursus arctos) v divoké přírodě je medvěd, který se vyskytuje ve většině severní Eurasie a Severní Ameriky. V Severní Americe se populace medvědů hnědých často nazývají medvědi grizzly.
Medvěd hnědý (Ursus arctos) v divoké přírodě je medvěd, který se vyskytuje ve většině severní Eurasie a Severní Ameriky. V Severní Americe se populace medvědů hnědých často nazývají medvědi grizzly.
Footage ID : 131746402
Délka : 21.49s
Typ média : Videa
Autorské právo : Andrey Armyagov
Klíčová slova k fotografiím